Els tallers municipals de diversitat funcional duran a terme activitats musicals en la Primitiva de Llíria

Serveis Socials i el Clarín signen un conveni de col·laboració per a desenvolupar aquesta nova iniciativa

Guardar

firma convenio Servicios Sociales y Primitiva
firma convenio Servicios Sociales y Primitiva

La regidora de Polítiques Inclusives, Vallivana Murgui, i el president de l'Ateneu Musical i d'Ensenyament Banda Primitiva de Llíria, José Luis Pérez, han signat hui un conveni de col·laboració per a desenvolupar activitats conjuntes entre els col·lectius que depenen de Serveis Socials i l'escola de la societat musical.

Amb aquest acord, les persones usuàries dels diferents programes municipals de diversitat funcional, podran participar en els serveis musicals oferits de manera gratuïta per l'Escola de Música del Clarín.

El professorat del centre impartirà tallers de música i moviment, musicoteràpia i cant coral. Les activitats, que es realitzaran en les mateixes instal·lacions de la Primitiva, dedicaran una hora setmanal per a cada col·lectiu: Centre Ocupacional, Pentagrama, i tallers d'Alzheimer i Memòria.

La regidora Vallivana Murgui ha volgut agrair a la societat musical "aquest nou servei col·laboratiu que ha posat a la nostra disposició, perquè es vegen beneficiades les persones usuàries d'aquests programes, i que podran gaudir així d'una nova activitat que afavorisca el seu desenvolupament cognitiu i integració social a través de la música".

Destacats