El conseller Rafael Climent i l'alcalde Manolo Civera visiten les instal·lacions d'AOM a Llíria

Guardar

Visita AOM 15.12.2020
Visita AOM 15.12.2020

El conseller d'Economia Sostenible i Sectors Productius, Rafael Climent, i l'alcalde Manolo Civera han visitat hui, acompanyats per directius de l'empresa, les instal·lacions d'Advanced Organic Materials (AOM) en el Polígon de Carrasses de Llíria.

També ha participat en la reunió de manera telemàtica des de l'Argentina, el director general d'AOM, Alejandro Abad, qui ha exposat els ambiciosos plans d'expansió que la firma té previst desenvolupar pròximament a la capital del Camp de Túria.

Aquest productor líder mundial de materials especialitzats de tocoferols naturals, vitamina E i fitosterols, és una de les noves empreses que s'han instal·lat en aquest sector industrial i la planta de la qual, que ja estarà operativa, farà les operacions de manufactura per a proveir al mercat europeu.

L'alcalde Manolo Civera ha destacat "la importància de l'arribada d'aquesta companyia al nostre municipi, que es converteix en l'eix estratègic de distribució de la seua producció entre l'Argentina i Europa, tenint en compte a més que és pionera mundial en el reaprofitament dels olis, en un clar exemple d'economia circular".

AOM és un fabricant d'ingredients naturals derivats d'olis vegetals. Les seues línies d'antioxidants i nutrició aporten un alt nivell de protecció i fortificació a una gran quantitat de productes i a diverses indústries de l'alimentació, farmàcia o cosmètica mundialment reconegudes.

"La presència d'aquesta nova firma a Llíria constata la capacitat del Polígon de Carrasses per a atraure inversions a la ciutat, amb empreses que són també molt innovadores i que situen al sector industrial en el nostre gran motor econòmic i de generació d'ocupació", ha manifestat el primer edil.

Destacats