Colomer signa un conveni amb l'Ajuntament de Llíria per a promocionar el producte turístic del municipi a través de la música

Turisme CV destina 60.000 euros a l'Ajuntament de Llíria per a la realització de diferents actuacions com 'El Desenjazz 2020. 5é Festival de Jazz de Llíria'

Guardar

Termas_Romanas_Mura__3
Termas_Romanas_Mura__3

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha visitat Llíria, on ha signat amb l'alcalde de la localitat, Manuel Civera, un conveni de col·laboració per a donar suport a accions de promoció del producte turístic del municipi a través de la música.

Mitjançant aquest acord Turisme destina 60.000 euros per a la realització d'actuacions de difusió del producte turístic del municipi.

Francesc Colomer ha ressaltat la importància de la governança col·laborativa per a "impulsar nous productes que contribuïsquen a potenciar el turisme en la Comunitat" i la "necessitat de teixir aliances entre les administracions per a gestionar projectes que contribuïsquen a l'impuls de l'activitat turística de les nostres destinacions com Llíria".

Per a Colomer, "2020 ha sigut un any amb grans impactes negatius en la nostra societat i en la nostra economia, però hem de treballar en què el món després de la COVID-19 estiga ple d'esperances per al sector turístic", per la qual cosa ha advocat per "continuar avançant en equip, units, i traslladant, en la mesura del possible, un missatge de seguretat".

Després de la signatura del conveni, Colomer i l'alcalde de Llíria han visitat les Termes Romanes de Mura, on el secretari autonòmic ha agraït l'esforç de recuperació del patrimoni que ha fet Llíria i ha recordat "treballem per a construir un relat i gestionar les iniciatives de municipis com aquest, amb capacitat per a oferir productes turístics singulars amb grans possibilitats per a posicionar-nos en el mercat".

Actuacions previstes

Mitjançant aquest conveni, Turisme fa costat a l'Ajuntament de Llíria a realitzar actuacions com 'El Despertar dels Arts', de suport a la creació i difusió del patrimoni històric i cultural davant la situació de feblesa sorgida en aquests sectors amb la pandèmia de la COVID-19.

Així mateix, es desenvolupen diversos esdeveniments com 'El Desenjazz 2020. 5é Festival de Jazz de Llíria' o un al voltant del Dia Mundial de la Música com a motor per a la pau, la unitat, el diàleg i el reforç en la cooperació entre pobles. La programació fomenta l'intercanvi i la trobada d'artistes en les diferents Ciutats Creatives de la Unesco a tot el món, en aquesta ocasió, amb Bogotà.

A més, contempla la 'Reobertura dels Termes Romanes de Mura', la difusió i posada en valor del jaciment arqueològic del Santuari Oracular i 'LLUM Festival', centrat en el patrimoni històric i música antiga de Llíria, que ja es va celebrar del 4 al 9 d'agost en la localitat.

Destacats