La Pobla de Vallbona prepara el Pavelló Municipal per a la vacunació massiva

Tan prompte com la Generalitat ho autoritze, 400 persones es podran vacunar cada dia al Pavelló Municipal

Guardar

muntatge cadieres
muntatge cadieres

L'Ajuntament de la Pobla de Vallbona realitzarà la vacunació massiva al Pavelló Municipal d'acord amb els requisits marcats per la Conselleria de Sanitat i en coordinació amb el Centre de Salut local.

Es tracta d'un edifici versàtil, dins el nucli urbà i que disposa d'accessos a través de diferents vies, la qual cosa permet evitar aglomeracions. L'accés a les instal·lacions es farà a través del carrer València que disposa a més d'accés per a persones amb mobilitat reduïda. A l'interior del recinte s'han preparat ja els corredors, la senyalística, i una sala d'espera per controlar possibles reaccions posteriors a la vacunació.

En cas de reaccions adverses o emergències, s'ha habilitat una zona per a l'assistència, comunicada mitjançant les eixides d'emergència, per a l'entrada d'una ambulància en cas que siga necessari.

L'Ajuntament ha preparat ja les instal·lacions que acolliran la vacunació massiva tan prompte com la Generalitat ho autoritze. La cita es farà amb dia i hora al veïnat des del Centre de Salut que hauran d'acudir amb la targeta SIP.

Destacats