La Pobla de Vallbona instal·la 22 càmeres de seguretat als accessos al municipi

Guardar

la pobla de vallbona camaras seguridad
la pobla de vallbona camaras seguridad

L'Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha realitzat una aposta per la seguretat del municipi amb la instal·lació de càmeres de trànsit en totes les entrades al poble. Amb aquesta inversió, es podrà controlar millor el trànsit i els vehicles que entre i ixen del municipi. Es tracta de 22 càmeres, 11 d'elles de visió general i 11 amb lectura de matrícula que permeten vigilar tots els accessos al nucli urbà.

Des de l'Ajuntament s'ha destacat l'aposta en seguretat que s'ha fet en els darrers anys al municipi amb la instal·lació de càmeres de seguretat, tant de trànsit com de seguretat d'edificis.

Pel que fa a la via pública, al baixador del Metro s'han col·locat 3 càmeres per controlar tant les instal·lacions com els accessos per carretera per donar seguretat a aquesta parada ubicada als afores del nucli urbà. També s'han instal·lat 21 càmeres de seguretat al polígon Mas de Tous, 5 d'elles amb lectura de matrícula en tots els accessos per aportar seguretat a les empreses.

Des de l'Ajuntament també s'ha fet una aposta per la seguretat dels edificis públics on s'han col·locat 35 càmeres de seguretat. Són el Centre Social del nucli urbà i dels nuclis residencials, l'Espai Jove i les dependències de la Policia Local i el magatzem de la Brigada d'Obres.

L'alcalde, Josep Vicent Garcia, ha destacat que "amb aquestes càmeres s'aposta tant per la seguretat del trànsit i els edificis públics com la seguretat ciutadana en controlar tots els accessos al nucli urbà". L'alcalde ha destacat que la inversió en seguretat continuarà en els pròxims anys i que està prevista la instal·lació de càmeres en els accessos als nuclis residencials.

Destacats