La Pobla de Vallbona finalitza les obres de les instal·lacions de la Policia Local

El consistori inverteix 320.000 euros en la nova ubicació de les dependències de la Policia Local i Protecció Civil.

Guardar

Dependencies policia local
Dependencies policia local

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha recepcionat les obres de la nova prefectura de la Policia Local. Les noves instal·lacions ubicades a l’encreuament del Barri Sant Josep i el carrer Ronda permetentraure del centre del municipi les dependències i millorar la connexió amb els nuclis residencials del municipi.

La nova instal·lació s’ha construït aprofitant part del magatzem de la brigada d’obres el que ha permès reduir de manera important el cost de la inversió.Disposa de dos blocs connectats a la planta baixa a través de l’aparcament de motos i vehicles elèctrics i en la primera planta a través d’una passarel·la.

La prefectura disposa de sala d’espera i recepció, dos sales de declaracions amb entrades separades per evitar la coincidència en casos de víctima i agressor, sala de reunions i formació, sala segura de manipulació d’armes i vestíbul per als agents a més de diferents despatxos per poder prestar el servei en les millors condicions.

Amb este nou edifici se soluciona el problema de la falta d’espai i les carències amb que es trobava la Policia Local. L’anterior instal·lació disposava de 240 metres quadrats front als 745 de les actuals dependències. La nova ubicació de les dependències policials permet un fàcil accés a les rondes del municipi i una millor connexió amb tots els nuclis residencials de la Pobla.L’Ajuntament ha invertit 320.000 euros en les instal·lacions que donen resposta a una reivindicació històrica del personal de la Policia Local i de la necessitat d’un municipi amb un terme amb tanta dispersió com la Pobla. L’alcalde, Josep Vicent Garcia, ha destacat l’important creixement que ha experimentat de la plantilla de la policia i la necessitat d’un edifici que donara resposta a este increment de seguretat".

A esta inversió se suma la millora també les inversions en el sistema de comunicació de la policia local que han passatd’analògiques a digitals, amb més qualitat i amb GPS que permeten saber en cada moment on es troba cada agent.

Destacats