La Pobla de Vallbona dona suport per tercer any consecutiu a la Fundació de Pilota Valenciana

Puchol II, Héctor i Hilari representaran la Pobla de Vallbona en la Lliga Bankia de Pilota Valenciana

Guardar

la pobla de vallbona Presentació firma funpival
la pobla de vallbona Presentació firma funpival

La Pobla de Vallbona firma el conveni amb la Fundació de Pilota per donar suport a l'esport autòcton valencià. L'acord farà que l'Ajuntament col·labore en fomentar la pilota valenciana en el vessant professional i participe en les activitats esportives promogudes per la Fundació.

A més, la Pobla participarà en la Lliga Bankia i la Copa Diputació d'Escala i Corda així com amb la celebració d'un trofeu d'estiu que comptarà amb les primeres figures de la pilota professional.L'alcalde de la Pobla ha destacat que l'aportació es fa per "la convicció d'apostar per la pilota valenciana més enllà de les paraules i transformar-ho en fets per donar suport un esport que encara necessita les aportacions de les administracions públiques".

El president de la Fundació de Pilota Valenciana ha valorat l'aportació que fa la Pobla a la qual considera "molt col·laboradora amb la Pilota" i ha afegit que si tots els ajuntaments col·laboraren igual, "la pilota valenciana professional no tindria cap problema" fins i tot en aquests moments complicats.

A la presentació de la firma del conveni ha assistit el jugador Puchol II que juntament amb Héctor i Hilari que representaran al municipi en la Lliga Bankia. Des de l'Ajuntament s'han mostrat satisfets amb l'equip que consideren que parteix com a favorit per a guanyar qualsevol competició.

Arxivat a:

Destacats