La historiadora Ester Alba rep el premi al Treball per la Igualtat 2020 de la Pobla de Vallbona

Guardar

Premi igualtat 2020 pobla vallbona Ester Alba
Premi igualtat 2020 pobla vallbona Ester Alba

La Pobla de Vallbona ha celebrat la gala de lliurament dels Premis Igualtat 2020, un reconeixement cap a aquelles persones que treballen per la igualtat de gènere. Ester Alba, veïna de la localitat, ha estat guardonada en la categoria "Treball per la igualtat" per la seua trajectòria professional i personal. Alba va ser la primera dona degana de la Facultat d'Història de la Universitat de València i actualment Directora de Cultura Universitària.

Els Premis Igualtat han premiat també els treballs en els diferents concursos que s'hi convoquen. Sandra Ramírez ha aconseguit el primer premi d'il·lustració pel cartell que serà imatge de l'Ajuntament en els actes del Dia de la Dona el pròxim 8 de març. En la categoria Relats Curts el premi ha estat per a Carme Cardona Bartual per "Potser no és massa tard, per Itaca". Per últim, en la categoria millor Audiovisual Igualtat el premi ha estat per a Aitana Navarro.

Els Premis Igualtat arriben enguany a la quarta edició amb la voluntat de donar visibilitat a aquelles persones que treballen al municipi en favor de la igualtat de gènere. Des del consistori s'ha destacat la necessitat de celebrar actes que donen rellevància al valor de la igualtat entre dones i homes i que "moltes vegades es donen per suposat però que cal reivindicar per no fer passos enrere".

Destacats