Un estudiant de Bétera, entre els huit que rebran formació espacial en el Space Camp dels Estats Units

Guardar

alumnos_formacion_espacial
alumnos_formacion_espacial

Huit estudiants espanyols de 16 i 17 anys viatjaran aquest dissabte a Alabama (els Estats Units) per a participar durant una setmana en el Space Camp de Huntsville, on rebran formació espacial després de guanyar un concurs de l'ambaixada dels Estats Units a Espanya.

Procedeixen de les localitats de Vera (Almeria), Ripoll (Girona), Madrid, Pinte (Madrid), Bétera (València), Burgos, Port del Rosari (Fuerteventura) i Santpedor (Barcelona), i han superat un procés en el qual es van rebre més de 700 sol·licituds.

El ministre conseller de l'Ambaixada dels Estats Units, Benjamin Ziff, ha rebut aquest divendres a María, Miquel, Amanda, Laurentiu-Ioan, Gerard, Laura, Juan Carlos i Noah, guanyadors del concurs nacional amb el qual l'ambaixada ha volgut retre homenatge 50 anys després de l'arribada de l'home a la lluna. Per aquest motiu, els estudiants rebran una formació similar a l'entrenament dels astronautes de la NASA.

Per a optar a la beca van haver de presentar les seues qualificacions en les assignatures de ciències i tecnologia, i enviar un vídeo i un assaig en anglés explicant la importància de l'arribada de l'home a la lluna i la necessitat d'invertir en exploració espacial.

Durant la seua trobada amb els estudiants, Ziff els ha felicitat per haver sigut seleccionats i els ha animat a traure el màxim partit a l'experiència que viuran a nivell personal i educatiu.

Destacats