El 4 de desembre Burjassot correrà contra el càncer dins del II Circuit Provincial AECC València contra el Càncer

Guardar

640px-C_mendizábal_burjassot
640px-C_mendizábal_burjassot

Els carrers de Burjassot s'ompliran de la marea rosa diumenge que ve 4 de desembre. Ho va a fer de la mà de la Junta Local contra el Càncer de Burjassot que, gràcies al gran treball que realitzen al llarg de l'any, han aconseguit que Burjassot siga part enguany de l'II Circuit Provincial AECC València contra el Càncer i aculla una de les seues carreres.

La I Marxa i Carrera Solidària de Burjassot tindrà lloc el citat dia per un recorregut de 5 km passant pels carrers de Burjassot. La carrera competitiva començarà, des del carrer Hernán Cortés, a les 9 del matí i, cinc minuts més tard, a les 9.05 hores, serà el torn de la marxa, des del mateix punt. No hi ha excusa, córrer o caminar, qualsevol cosa és vàlida en aquest matí de running solidari en la qual el més important és contribuir en la lluita contra el càncer.

El preu dels dorsals, sense samarreta commemorativa, és de 5€ i poden adquirir-se ja en De Mel Moda Infantil, en la Ctra. de Llíria, 59, en Didal Complementos, en el carrer Mariano Aser, 6 i en La Merceria, en l'avinguda de Ausias March, 21. A més, les voluntàries de la AECC de Burjassot també els venen i, els interessats, poden posar-se en contacte amb elles també a través del Facebook de l'entitat, Aecc Junta Local Burjassot.

Arxivat a:

Destacats