Concerts, grafits i tallers de fotografia mòbil en la setmana de la joventut de Paterna

Dentro de las actividades programadas durante la semana, la Casa de la Juventud acoge hasta el viernes actividades gratuitas orientadas a promover la creatividad y la expresión artística de los asist

Guardar

socarrock-pl-poble
socarrock-pl-poble

El festival Socarrock arriba este cap de setmana a Paterna, per a posar el passador d'or a la Setmana de la Joventut que l'Ajuntament de Paterna, junt amb la Casa de la Joventut, ha organitzat coincidint amb el començament de les vacacions d'estiu.

“Una de les novetats d'enguany és el canvi de localització dels concerts que passaran a celebrar-se en la Plaça del Poble” hi ha assenyalat el regidor d'Educació, Joventut i Esports, José Manuel Mora, que ha destacat “la importància que el Socarrock té per als jóvens músics del municipi, ja que els permet poder interpretar les seues pròpies cançons davant de centenars d'espectadors”.

Enguany serà el grupo Old Strings l'encarregat d'inaugurar l'escenari a les 22 de la nit del divendres, seguit d'Atzavara, Sumèria y Metal Bikini. El dissabte serà el torn deThe Hardbites, Extraviados, Lifestyle, Nuclear Winter i Feeding The Enemy que s'encarregaran de tancar el festival. Dos nits on els assistents podran disfrutar amb concerts de diferents estils musicals com a rock, ska, indie o reagge.

A més de la música, dins de les activitats programades durant la setmana, la Casa de la Joventut acollirà, a partir de dema i fins a divendres que ve, dos activitats gratuïtes orientades a promoure la creativitat i l'expressió artística dels assistents. El primer taller, que donarà començament a les 18.30 hores, permetrà als jóvens iniciar-se en el món de la fotografia a través del mòbil per mitjà del coneixement de tècniques bàsiques i aplicacions que permeten als usuaris realitzar fotografies de qualitat professional. A les 19 hores, començarà el taller de grafiti, pensat tant per a aquells que vullguen iniciar-se en este art com els que busquen perfeccionament.

“Es tracta d'activitats que pretenen oferir als joves de Paterna una manera diferent de passar el seu temps d'oci”, hi ha assenyalat el regidor José Manuel Mora, que ha recordat que “amb eixe objectiu, durant tot el mes de juliol des de la Casa de la Joventut s'ha organitzat un campament urbà perquè jóvens d'entre 13 i 15 anys puguen disfrutar amb tallers, eixides as la piscina i platja o jocs a l'aire lliure”.

Arxivat a:

Destacats