Comença l'escola d'estiu temàtica i trilingüe d'Alfafar

Guardar

Escuela de verano
Escuela de verano

L'Escola Esportiva d'Estiu d'Alfafar obri les seues portes perquè els xiquets i xiquetes puguen gaudir d'un estiu diferent aprenent. Des de l'àrea de Joventut s'han programat activitats per a confeccionar una escola d'estiu adaptada als nous temps.

Aquesta escola es du a terme en les instal·lacions del Complex Poliesportiu Municipal. Enguany hi ha temes transversals per a tots els grups, com la musicoteràpia risoteràpia, basat en els ritmes musicals i de relaxació. Medi ambient, perquè els xiquets i xiquetes coneguen la importància de la naturalesa i els éssers vius, així com l'estalvi de llum, aigua, etc. Seguretat vial, per a conéixer senyals i semàfors des de la perspectiva del vianant, conductors i passatgers. Primers auxilis, com a prevenció i tècniques bàsiques d'auxili. Experiments, que es realitzaran una vegada per setmana i en relació a la temàtica que s'estiga tractant. Anglès i valencià, sempre presents i de forma més intensa en els seus respectius tallers.També es comptarà amb tallers especials, com a reparació de burxades en bicicletes i manteniment de les mateixes, així com d'altres transports com el monopatí o els patins. Taller de reutilització d'objectes, on es potencia la creativitat dels xiquets i xiquetes per a traure diferents usos a un mateix objecte. Tallers de supervivència per als i les més majors, amb tallers d'orientació, lectura de mapes cartogràfics o elaboració de brúixoles. I també tindran lloc xarrades interactives sobre temes d'actualitat referents a vida saludable, al·lergògens i bullyng escolar.

Totes aquestes activitats estan preparades per un grup de monitors especialitzats i capacitats per a adaptar cadascun dels tallers a les diferents franges d'edats. Amb açò es vol cercar la diversió dels xiquets i xiquetes potenciant les seues habilitats i aprenent. Una Escola d'Estiu nova per a tots els participants.

Arxivat a:

Destacats