Carmen Romero exhibirà les seues obres en la Biennal de Florència

Guardar

Bienal de Florencia
Bienal de Florencia

L'artista torrentina Carmen Romero Martí ha sigut seleccionada pel Comité Internacional de Selecció de la XI Biennal de Florència per a exhibir les seues obres en l'edició del 2017, en la modalitat d'escultura.

La Biennal de Florència és una exposició dedicada plenament a l'art contemporani que ha atret la "cuna del renacimiento" a milers d'artistes de tot el món i amants de l'art des de l'any 1997.

La Biennal de Florència 2017 té com a objectiu crear una visió de futur on la creativitat i la sostenibilitat vagen de la mà, creant un "ecosistema" d'art i cultura que siga respectuós amb la naturalesa. És per això, que la temàtica de l'onzena edició "eARTh: Creativity & Sustainability" inclourà art digital, vídeo art, fotografia, la performance i l'art d'instal·lació, així com la pintura, el dibuix i la cal·ligrafia, tècniques mixtes, escultura, ceràmica, art tèxtil i joia artística, tot això desenrotllat dins d'un ambient de sostenibilitat i respecte per la naturalesa.

L'experiència professional de la torrentina Carmen Romero és molt àmplia i fructuosa. Va començar treballant en 1978 en el taller del també torrentí i escultor Vicent Pallardó on va començar a cultivar els fruits els quals dedicaria tota la seua vida, l'art i, en especial, l'escultura. Les nombroses exposicions en què ha participat i les diferents obres públiques que ha realitzat, com la "Torre Faro" de Torrent, li han portat a ser una de les seleccionades pel Comité Internacional per a exhibir les seues obres en la XI edició de la Biennal de Florència, una experiència personal i professional inigualable.

Per la seua banda, Jaume Mora representa la cara més jove de l'art torrentí. Este estiu hem pogut gaudir de la seua exposició "Saudade" d'acrílics, aquarel·les i tècniques mixtes en l'Espai Jove de Torrent. Ara ha sigut triat un dels 50 artistes emergents que formaran part de la pròxima edició de Flamants, el llibre que destaca el treball i la projecció d'aquells jóvens menors de 35 anys de diferents disciplines artístiques.

Destacats