Alfafar aposta pels joves

Guardar

Jovenes
Jovenes

L'Ajuntament d'Alfafar aposta pels i les joves. Prova d'açò són les diferents mesures engegades per a millorar la intermediació laboral i l'ocupabilitat dels i les joves del municipi.

Després de deu mesos de funcionament del projecte d'impuls de l'Espai Jove, s'han implementat, entre altres coses, les accions per a la millora de la intermediació laboral i l'ocupabilitat dels i les joves d'Alfafar. En el marc del programa SIJ+Garantia Juvenil, s'han atés a 86 joves per a la inscripció en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil. En coordinació amb l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local d'Alfafar, s'ha reforçat el servei d'assessorament, informació i acompanyament de joves en cerca activa d'ocupació.

Este projecte per a impulsar el Centre d'Informació Juvenil, Espai Jove, està treballant línies d'acció dirigides a desenvolupar i promoure actuacions en les quals els veïns i veïnes d'entre 14 i 30 anys del municipi puguen estar interessats i vulguen participar d'elles. Es vol d'esta manera, connectar este servei amb les necessitats d'interessos dels i les joves, servint de referent per a la població jove en matèria d'informació, formació, activitats i serveis per a la joventut, en un entorn on es treballa per a ells i elles.

L'Espai Jove és un espai que té la joventut, un lloc on acudir, on hi ha un entorn especialment dedicat a tots ells i elles. Així, l'Espai es configura com un espai en el qual els i les joves troben satisfetes les seues necessitats i puguen accedir a serveis i activitats que els resulten del seu interés, impulsant amb açò el desenvolupament íntegre i saludable de la població jove.

Arxivat a:

Destacats