Alboraia celebra el seu Festival de Bandes

Guardar

IMG_4232
IMG_4232

Dissabte passat Alboraia va celebrar el "Festival de Bandes de Música d'Alboraia" en una festa d'homenatge a una part molt important de la cultura de la terra valenciana amb l'objectiu de difondre i convertir en referent la música bandística.

El Festival organitzat per la Societat Musical d'Alboraia, en col·laboració amb l'Ajuntament del municipi, es va celebrar amb motiu de la participació del conjunt simfònic "La Lira" de Pozuelo de Alarcón, grup convidat a l'esdeveniment, en el 130 aniversari del Certamen Internacional de Bandes de Música de València del com ha resultat ser vencedor recentment.

L'acte musical es va convertir en un gran espectacle gràcies a l'excel·lent actuació de les bandes allí presents. Els assistents es van delectar amb algunes de les millores obres del panorama mundial interpretades per "La Lira" de Pozuelo de Alarcón qui sota la batuta del seu director Maximiliano Santos va oferir peces de Samuel Hazo, José Vicente Egea i el mestre Gregory Fritze, qui es trobava entre els assistents a l'acte i puc escoltar en directe la seua obra Vadit Super Pozolum -Creuant Pozuelo-.

La segona part de l'espectacle va estar a càrrec de la Societat Musical d'Alboraia qui va obrir la seua actuació amb la peça "La Musical" del seu director Eduardo Nogueroles i va interpretar l'obra "A day in Valencia" composta per quatre parts, també, del compositor Gregory Fritze. El conjunt simfònic del municipi va tancar la seua representació amb una partitura del mestre Mike Forbes.

En finalitzar l'esdeveniment l'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarria, el President de la S.M.A , José Carbonell, i la Musa de la Música, María Dolz, van fer lliurament d'uns obsequis commemoratius al President de la banda simfònica de "La Lira de Pozuelo de Alarcón", Juan Pedro Álvarez, i al compositor protagonista de la nit, Gregory Fritze.

Arxivat a:

Destacats