Alboraia acull al seu poble agermanat mitjançant un campus de futbol per a xiquets

Guardar

DSC_0851
DSC_0851

El passat dia 10 de juliol Alboraia va acollir, en un intercanvi futbolístic, a un grup de xiquets d'entre 10 i 12 anys del conjunt esportiu US Castanet, un equip local de Castanet-Tolsan, el poble agermanat del municipi valencià. L'objectiu de la visita dels joves jugadors era participar en un campus de futbol desenvolupat en les instal·lacions de UD Alboraia i realitzar activitats esportives de tot tipus.

Durant la setmana en la qual va transcórrer el campus, els xicotets futbolistes, a més de practicar el seu esport favorit es van banyar en les càlides platges valencianes i van gaudir amb la gastronomia mediterrania. Per la seua banda, les famílies d'acolliment, acompanyades per l'equip tècnic d'ambdues penyes esportives, van gaudir i van indagar en la cultura i arrels de la Comunitat, acostant-se al seu poble germanat a través d'activitats com la visita del casc urbà del municipi alboraiense i del centre de la capital o descobrint, mitjançant un passeig amb barca, la flora i fauna de l'Albufera.

Acabada la setmana de participació dels xiquets en el campus de futbol, es va fer un sopar de comiat amb tots els participants així com amb les famílies d'acolliment, en la seu de la UD Alboraia, on una vegada més es va aconseguir veure que, el Comitè d'Agermanament no solament treballa per a posar en contacte diferents associacions per a realitzar activitats de tot tipus sinó que provoca unes entranyables relacions personals.

Jean Pierre Relier, Director esportiu de US Castanet, va recalcar el treball del Comitè d'Agermanament assenyalant que l'experiència "no ha sigut solament una acció esportiva sinó una acció d'agermanament" i va agrair la implicació de l'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarria, així com la de la resta de l'equip de govern.

Arxivat a:

Destacats