634 xiquets i xiquetes han participat als Campus Esportius d'estiu

Guardar

IMG_1130 (Copy)
IMG_1130 (Copy)

Els Campus Esportius organitzats per la Fundació Esportiva Municipal de Torrent van finalitzar el divendres després d'un mes ple de diversió i aprenentatge. Un total de 634 nens i nenes, amb edats compreses entre els 5 i els 16 anys, han passat per aquests campus.

El pavelló Anabel Medina, la piscina Parc Vedat, el Pavelló El Vedat, el camp Sant Gregori i el CEIP Antonio Machado, han estat els escenaris on s'han dut a terme un gran nombre d'activitats com a natació, gimnàstica, tennis, ball, entre moltes altres.

Els sis campus, diferenciats per les diferents activitats que oferien i les edats dels participants, tenien la finalitat que els pares i mares poguessin compaginar l'horari laboral amb el període estival dels fills.

Els xiquets i les xiquetes han gaudit de l'esport, però també han seguit amb la formació acadèmica, com per exemple en el taller d'informàtica. Totes les activitats han estat coordinades per experts professionals, que han ajudat a passar un gran estiu a tots els participants.

Arxivat a:

Destacats