Torrent prepara el dispositiu de seguretat per a l'inici de curs escolar

El cos de Policia Local vigilarà l'entrada dels centres educatius de la ciutat

Guardar

Reunió entre Educació i la Policia Local de Torrent
Reunió entre Educació i la Policia Local de Torrent

Davant l'imminent inici del curs escolar 2022/23, aquest matí la regidora d'Educació, Patricia Sáez, i la regidora de Seguretat Ciutadana, Inma Amat, han mantingut una reunió amb tècnics d'Educació i Policia Local de Torrent, amb l'objectiu de preparar el dispositiu que vetlarà per la seguretat dels torrentins i torrentines en les entrades dels centres educatius de la ciutat a partir del pròxim dilluns, 12 de setembre.

Així mateix, demà tindrà lloc una reunió amb els directors i directores dels centres, de manera que l'inici de curs puga efectuar-se de la millor manera possible.

"Al voltant de 20.000 alumnes de Torrent començaran les classes partir del pròxim dilluns, i per això estem ultimant els preparatius perquè la seua incorporació a les aules s'efectue adequadament", explica la regidora d'Educació Patricia Sáez. Per la seua banda, la regidora de Seguretat Ciutadana, Inma Amat, destaca que "el cos de Policia Local reforçarà la seua presència en les entrades dels col·legis, dirigint el tràfic en aquells punts que ho precisen i vetlant per la seguretat".

Destacats