La Piscina Parc Vedat de Torrent obri les seues portes a la temporada 2024

Guardar

Piscina Parc Vedat Torrent
Piscina Parc Vedat Torrent

La Piscina Parc Vedat ha iniciat este dimecres la temporada 2024. L'Ajuntament de Torrent, a través de la Regidoria d'Esports i la Fundació Esportiva Municipal (FDM), ha agilitzat tots els tràmits per a poder obrir les seues portes este dimecres.

La piscina, situada en el Camí Romeral de Torrent, estarà oberta al públic des d'este dimecres, 10 de juliol, fins al diumenge 1 de setembre de 2024. L'horari d'obertura serà d'11.00 a 19.00 hores (19.30 hores dissabtes, diumenges i festius), romanent tancada els dilluns. A partir de les 15.00 hores es podrà gaudir de l'horari de vesprades.

Hi ha diferents tipus d'entrades, per a adults i joves, jubilats i pensionistes, amb descomptes de grup i en funció dels horaris. Es poden adquirir en la mateixa instal·lació o de manera online a través de la secció de tràmits de la pàgina web de la FDM: https://www.fdmtorrent.com/es/tr%C3%A1mites/Compra-entrades-piscina. Els xiquets menors de 3 anys tenen entrada gratuïta.

Per a facilitar l'accés a la Piscina Parc Vedat, s'ha habilitat un servici d'autobusos que connectarà el centre de la ciutat amb les instal·lacions. La informació sobre horaris i parades estarà disponible en la pàgina web de la FDM i en la mateixa piscina. Així mateix, la Piscina Parc Vedat compta amb servici de cafeteria durant tota la temporada.

Destacats