Massamagrell dona per conclòs el programa Unisocietat 2021-2022

Guardar

Tancament del programa Unisocietat de Massamagrell
Tancament del programa Unisocietat de Massamagrell

El programa formatiu Unisocietat, organitzat pel Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat de la Universitat de València i impartit en 12 municipis valencians, ha conclòs el curs d'aquest any 2021-2022 a Massamagrell.

Aquest curs, dirigit a les persones adultes que volen continuar formant-se en algunes matèries, ha impartit quatre assignatures des del mes d'octubre passat: història de l'òpera, ciència i consciència, ètica i valors, i sociologia. Un total de 120 hores de formació que han anat acompanyades de conferències mensuals, totes elles de la mà del professorat de la UV.

"És un conveni que té l'Ajuntament de Massamagrell amb la Universitat de València des de fa molts anys", afirma l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

Alguns dels objectius d'Unisocietat són sensibilitzar a la societat en general sobre el valor de la formació al llarg de la vida, destacant i agraint la valuosa contribució que les persones de més edat fan en la societat, així com estimulant el debat i l'intercanvi d'informació amb la condició de desenvolupar l'aprenentatge mutu.

"Aquest programa també promou activitats que serveixen per a lluitar contra la discriminació, a més de la solidaritat intergeneracional i la vitalitat i dignitat de totes les persones", explica la regidora d'Educació, Araceli Munera.

Massamagrell és el poble més xicotet que ofereix aquest programa, que ha format a 25 persones, tant del mateix municipi com de pobles veïns, en aquesta última edició.

Destacats