Les Festes de Foios aposten per la sostenibilitat

Els i les festeres de Foios comptaran amb gots reutilitzables per a reduir l'ús del plàstic

Guardar

Gots reutilitzables de les festes de Foios
Gots reutilitzables de les festes de Foios

Foios arrancava, ahir, 8 d'agost, les seues Festes Majors. Deu dies replets de música en directe, activitats per a tots els públics, pólvora i actes tradicionals que, en paraules del regidor de Festes i Falles, Juan Antonio Pacha, "faran gaudir a veïns i visitants, gràcies al treball de les nou comissions festeres, però també a la dedicació de tot el personal municipal, especialment la Brigada i la Policia Local".

No obstant això, enguany, Foios també apostarà per la sostenibilitat, amb l'objectiu de reduir el consum de plàstic. D'aquesta manera els festers i festeres comptaran amb gots reutilitzables, dissenyats i subministrats per Ecofestes, una empresa dedicada a la fabricació de productes reutilitzables i reciclables que ofereix solucions ecològiques a les festes.

Pacha ha destacat la importància d'aquesta mena d'accions que "lluiten contra el canvi climàtic. És responsabilitat de tots i totes prendre mesures que protegisquen el medi ambient, i les festes no podien quedar al marge d'aquesta conscienciació social".

Les festes de Foios continuen, hui, amb el Dia de les Comissions amb l'organització de la cercavila de disfresses i la batalla de xarangues a la plaça del Poble.

Arxivat a:

Destacats