Per què a Espanya ix tan fàcil i econòmic llogar un cotxe?

Guardar

traffic-3612474_960_720
traffic-3612474_960_720

El lloguer de cotxe a Espanya és una tendència creixent gràcies a la reducció de costos i les facilitats que troben els usuaris. Aquest canvi de mentalitat ha propiciat l'aparició en Internet de llocs webs especialitzats com malcorentacar.com que ofereixen la seua gamma de vehicles per a llogar a preus molt competitius.

El turisme és un dels factors que explica la bona situació del mercat del lloguer de vehicles a Espanya i el servei de qualitat que els usuaris troben en aquest sector. El país rep anualment milions de turistes que requereixen d'un mitjà de transport còmode per a moure's. Aquesta gran demanda provoca que una gran oferta de cotxes de lloguer, que tracta de prestar servei a la gran quantitat de turistes que a l'estiu poblen el país. La clau està a eixir dels mesos més agitats, principalment juliol i agost. Fora d'aquest període, el percentatge de turisme es redueix considerablement, però no així l'oferta de vehicles, que continua sent la mateixa. L'equació ofereix i demanda fa que els preus es reduïsquen notablement i el cost de llogar un cotxe és molt econòmic fins al punt que resulta més rendible que comprar-lo.

L'experiència amb el turisme té altres efectes positius en el sector. Es tracta de l'alta qualitat del servei. Una indústria amb molts anys a l'esquena millora cada any i això ocorre amb el lloguer de vehicles a Espanya. Les agències tenen un gran bagatge i ofereixen un servei molt bo reeixit a base d'experiència. Les facilitats que es donen al client en matèria de pagament, flexibilitat o fiances són moltes, de manera que aquest té la total garantia que tot funcionarà correctament.

El mercat del lloguer a Espanya no es limita únicament als turismes. Cada vegada és més freqüent trobar oferta de furgonetes, un tipus de vehicle menys comú entre l'usuari convencional però molt pràctic a nivell laboral. Hi ha agències que, a més, ofereixen aquest servei per hores; una novetat que suposa un gran atractiu per a molts usuaris. A vegades, es requereix d'una furgoneta durant un període concret, bé siga per a ús domèstic o professional; i l'opció de llogar-la durant un nombre d'hores determinat suposa un important alleujament. D'una banda, significa estalviar en costos econòmics, ja que no és necessari llogar el vehicle durant almenys 24 hores; i per un altre, facilita la seua devolució al client; qui quan ha fet la tasca que tenia pendent, pot entregar-ho.

Les facilitats per al lloguer de vehicles es troben també en la possibilitat de triar un punt de recollida i lliurament diferent, sense que aquesta opció tinga una gran repercussió en el preu. La descentralització del servei i la presència de punts de lloguer en diferents llocs d'Espanya aporta moltes facilitats. Una altra comoditat radica en la bona qualitat de les carreteres i els serveis que poden trobar-se en elles. Pràcticament tot el territori nacional està connectat per autovia. També destaca del preu de la gasolina, per davall de la mitjana d'altres països de l'entorn.

Destacats