Lents de contacte de colors: enlluerna amb els teus ulls sense complexos

Guardar

comprar-lentillas-colores
comprar-lentillas-colores

Les lents de contacte de colors són una opció genial per a tots als quals ens agrada canviar de look i veure'ns molt més atractius, existeixen diferents varietats de lents de contacte: blaus, verds, café inclusivament blanques i roges.

Comprar lents de contacte de colors està molt de moda, en el mercat existeixen molts tipus de lents de contacte, entre les més populars que pots trobar, estan les amb graduar o sense, els colors naturals i per descomptat les de fantasia.

Lents de contacte de colors graduades

Les lents de contacte de color graduades compleixen amb la funció d'un bon parell d'ulleres medicades, amb la discreció d'una lent de contacte i per descomptat tot l'estil d'un bell lent de color.

Les lents de contacte van sobre la còrnia, d'aquesta manera millora tant la teua visió com el camp d'aquesta, no tindràs els problemes convencionals que podries tindre usant ulleres, inclusivament pots fer exercici amb elles.

Lents de contacte de colors sense graduar

Com ja t'ho pots imaginar les lents de contacte sense graduació són les que no són medicades, són més del tipus estètic, qualsevol persona les pot utilitzar sense cap problema.

Aquest tipus de lent és com el maquillatge per a les xiques, tant per a homes com per a dones, la tecnologia s'ha unit amb la moda per a brindar-nos aquestes excel·lents lents de contacte, aquestes són algunes de les qualitats que ens brinden.

  • Còmodes.
  • No ressequen els ulls.
  • Econòmiques.
  • Millora la teua aparença física.
  • Varietat de colors.

Lents de contacte de colors naturals

Aquestes són ideals per a totes aquelles persones que volen un canvi, però que aquest no siga tan radical, les lents de contacte de color natural et faran lluir molt més fresca.

Si el que aquestes buscant és una completa harmonia i naturalitat en portar-les posades, has de tindre present que convenen amb el to del teu rostre i cabell.

Si eres rossa pots comprar un lent blava, verda o café, que siguen tons clars, aquests ressaltarà el teu rostre i et faran veure molt natural.

Si per contra tens un to bru, tant de pell com de cabell, els colors més foscos, marrons, canyella i mel et faran lluir molt bé.

Aquests consells apliquen tant per a dones com per a homes, que vulguen un canvi de look i donar-li un nou rumb a la seua aparença.

Lents de contacte de colors fantasia

Ideals per a una bona disfressa o cosplay, les lents de contacte de color blanc, roig, daurat, seran ideals per a festes temàtiques o per a portar en Halloween, bàsicament en el mercat pots trobar lents de tots els colors i grandàries, només has de tindre una mica de creativitat per a aconseguir aqueix efecte que tant aquestes buscant.

Recomanacions per a usar lents de contacte de colors

Si bé aquest tipus de productes és de venda lliure, si tens algun problema en els ulls és recomanable que consultes amb el teu metge de confiança sobre la mena de lents apropiades per a tu, d'igual manera si penses usar-los per un temps prolongat, una visita periòdica a l'oftalmòleg mantindrà tot correctament.

No els compartisques, si bé aquests lents són de tipus cosmètic, són d'ús personal, han de ser guardats en els seus respectius recipients i mai compartits amb una altra persona.

Llava't les mans tant abans de posar-te els lents com de llevar-los.

Si uses maquillatge aquestes han de ser posades abans de maquillar-te, ja que a les teues mans poden quedar algun tipus de químic provinent dels cosmètics, els quals poden tindre reaccions adverses en les lents de contacte.

Lee les indicacions del fabricant, utilitza els líquids netejadors dels lents de contacte, reemplaça'ls cada vegada que siga necessari, si sents alguna molèstia suspén el seu ús.

Destacats