Formes de finançament per a pimes i autònoms

Guardar

articulo promocionado
articulo promocionado

Sobretot per a pimes i autònoms, el finançament és essencial a l'hora de llançar el negoci i entrar amb força en el mercat. Per això, moltes empreses ofereixen alternatives a la banca quant a l'oferta de liquiditat, sent capaces de donar un servei més ràpid i àgil gràcies a la seua presència en internet https://www.descuentoglobalfinanciero.com/ és una companyia que ofereix finançament orientat a les pimes i autònoms, caracteritzada per donar un servei ràpid, a través d'un equip qualificat i amb una elevada garantia d'èxit.

Principals formes de finançament destinades a pimes i autònoms

Depenent de les característiques de l'empresa i l'activitat que desenvolupe, hi ha diferents tipus de serveis financers d'acord amb les seues necessitats. DGF ofereix tres d'ells, els quals explicarem a continuació.

Descompte de pagarés

Per a aquelles empreses que requereixen una major liquiditat al saldo dels seus clients, DGF adquireix pagarés (tant els que estiguen com els que no estiguen a l'ordre), evitant els cobraments pendents. Ofereixen un servei d'anàlisi dels clients, sense aplicar retencions i amb uns preus ajustats a les operacions necessàries, aconseguint estalviar temps i diners als autònoms i pimes, ja que el descompte de pagarés suposa haver de gestionar i administrar molts compromisos de pagament. També disposen de transmissibilitat en els pagarés, ja que permeten endossar-ho a tercers, obtenint liquiditat immediata sense haver d'esperar al venciment per a efectuar el cobrament.

Factoring públic

Per a evitar retards en els pagaments a l'Administració Pública, l'empresa aplica un mètode a través del qual aquest tipus de demores ja no suposaran un problema per a l'empresa. DGF s'encarrega de realitzar tota la gestió del cobrament, anticipant les factures de les administracions i estalviant costos de tramitació, per la qual cosa es genera un augment en les ràtios de liquiditat de l'empresa. El client només ha de presentar la factura pendent de pagament, mentre que la resta d'operacions són realitzades per DGF, a canvi d'una xicoteta comissió en concepte d'interessos relacionats amb les despeses de gestió de les operacions.

Finançament de projectes

És fonamental que en qualsevol projecte es tinga control sobre la capacitat financera i la gestió de pagaments i cobraments relacionats a aquest. Per això, DGF ofereix un assessorament que garanteix una alta rendibilitat, amb garantia i suport per part de l'empresa. El finançament bancari sol ser molt més costós per a pimes i autònoms, per la qual cosa sol·licitar finançament a una entitat com aquesta és una bona manera perquè tots aquells emprenedors que vulguen desenvolupar i dur a terme les seues idees i innovacions, podent materialitzar-les en el curt termini a través d'un servei eficaç, ràpid i barat.

En l'actualitat, la innovació constant i l'emprenedoria són qualitats que es veuen cada vegada més en el món empresarial, per la qual cosa és fonamental que existisquen entitats que puguen finançar aquestes idees, perquè es puguen dur a terme i arriben amb força al mercat. DGF és una d'elles, oferint liquiditat de manera ràpida i senzilla a totes aquelles petites i mitjanes empreses que ho necessiten.

Aquest article és un contingut patrocinat.

Destacats