Estudiar un Màster a València: quins són els millors?

Guardar

valencia-1049389_1280
valencia-1049389_1280

La Comunitat Valenciana va finalitzar el primer trimestre de l'any amb 348.700 aturats (171.300 homes i 177.400 dones), segons dades de l'Enquesta de Població Activa (EPA) publicada per l'Institut Nacional d'Estadística (INE). Quant a la desocupació entre els menors de 25 anys, la taxa d'atur juvenil en aquest territori és d'un 30%, una dada que se situa per davall de la mitjana nacional, que és del 32,9%. Espanya va registrar 521.000 joves desocupats el mes de març, segons l'oficina d'estadística comunitària, Eurostat. El nivell de formació dels joves és un dels principals factors de les elevades quotes de desocupació juvenil en tot el territori nacional. Gaudir d'una formació no sols bàsica sinó especialitzada augmenta les possibilitats de trobar una ocupació.

En 2015, la Fundació BBVA i l'Institut Valencià d'Investigacions Econòmiques (IVIE) va assenyalar que el 60% de les oportunitats laborals fins a 2025 es concentraran en els joves amb estudis superiors, expulsant del mercat de treball a aquells que només hagen cursat estudis obligatoris. D'aquesta manera, la formació es converteix en la porta per a escapar de l'atzucac de la desocupació i accedir a una ocupació de qualitat. Al cap i a la fi, la qualificació permet als joves adaptar-se a un mercat laboral cada vegada més global i competitiu. A més, també és important per a aquells professionals que desitgen augmentar les seues competències i gaudir d'una major estabilitat professional.

Tenint en compte totes aquestes dades, fer un màster s'ha convertit en una de les eixides més encertades per a gaudir d'una vida laboral reeixida, ja que proporciona la diferenciació que demanda el mercat laboral en l'actualitat. València té una àmplia i variada oferta formativa de màsters per a aconseguir una major especialització, formació pràctica i més oportunitats laborals. El Màster a València en Direcció i Administració d'empreses, el Màster en Fisioteràpia Neurològica de la Universitat Internacional de València i el Màster en Big Data Analytics de la UPV són els millors màsters per a estudiar en la capital del Túria. D'altra banda, coincideixen que són els que més eixides professionals tenen.

Màster en Direcció i Administració d'empreses

Després del Ministeri d'Educació, les Cambres de Comerç són les institucions formatives més importants a Espanya. Per aquest motiu, la Cambra de Comerç de València és un dels principals centres de formació de la ciutat del Túria. Entre la seua àmplia oferta formativa destaca el Màster en Direcció i Administració d'empreses. Aquest MBA (Màster of Businness Administration en anglés) se centra exclusivament en el món dels negocis amb un programa formatiu de primer nivell, impartit per professors de les millors Escoles de Negoci espanyoles. Un curs eminentment pràctic, basat en el contrastat mètode del cas perquè els alumnes obtinguen la millor formació per a aprendre a dirigir i gestionar empreses en el món real. Al cap i a la fi, les empreses busquen professionals qualificats que comprenguen els problemes reals als quals s'enfronten en el mercat.

Màster en Fisioteràpia Neurològica en la Universitat Internacional de València

La Universitat Internacional de València (VIU) és una de les principals universitats online del món hispanoparlant. Reconeguda pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport d'Espanya, aquesta institució acadèmica disposa d'una oferta docent de màsters oficials i màsters propis, entre els quals destaca el Màster en Fisioteràpia Neurològica. La fisioteràpia neurològica és una branca dins de la fisioteràpia que es dedica al tractament de les alteracions i lesions degudes a una afectació del sistema nerviós central o perifèric i que afecten el moviment. Aquest màster semipresencial, però que compta amb pràctiques presencials en centres clínics especialitzats en fisioteràpia neurològica, permet als alumnes especialitzar-se en una de les disciplines més interessants i creixents de la fisioteràpia de la mà d'un claustre format per experts fisioterapeutes, metges, psicòlegs, ortopedistes i advocats. Una oportunitat perquè els alumnes milloren el seu perfil per a treballar en la sanitat pública o privada.

Màster en Big Data Analytics de la UPV

El Big Data és una de les competències més demandades en l'actualitat per les empreses, però existeixen molt pocs perfils qualificats. Per aquest motiu, el Màster en Big Data Analytics de la UPV Universitat Politècnica de València respon a la forta demanda de persones formades en aquest camp per a cobrir llocs de treball que requereixen d'una formació específica en aquesta matèria. Aquest curs suposa una excel·lent oportunitat perquè els alumnes s'especialitzen en una àrea de coneixement nova i altament demandada com és Big Data. Una formació a càrrec de professionals de les empreses participants que garanteix un lloc de treball qualificat i ben remunerat a curt i mitjà termini, especialment per la creixent demanda d'experts.

Estudiar un Màster a València brinda l'oportunitat d'ampliar coneixements i especialitzar-se en un àmbit concret dins del teu camp d'estudis. A més, també permet als alumnes fer contactes amb altres companys i professors que poden obrir-li moltes portes en el futur. Per aquest motiu, els màsters no són una opció ni una oportunitat, sinó una obligació per a adaptar-se a un mercat laboral cada vegada més competitiu i global, ja que afegir un de tres màsters en el currículum suposa un valor afegit que les empreses tindran en compte davant un possible posat treball.

Destacats