Els millors rafals de fusta per a jardí a l'hivern

Guardar

cobertizo
cobertizo

Tota casa que es pree ha de comptar amb un jardí ben cuidat que servisca de preàmbul a què ens trobarem a l'interior. Una zona verda per a l'esplai, amb estil propi que ens manté, en certa manera, connectats amb la naturalesa.

Per suposat per a comptar amb un jardí així, es requereix temps, treball i sobretot un arsenal d'eines que ajuden a mantindre'l en perfecte estat. I això al seu torn fa necessari, un lloc on emmagatzemar bé aquests utensilis de jardineria perquè no es desbaraten, sobretot en els mesos d'hivern.

Així doncs, comptar amb un rafal de fusta, com els que pots trobar en www.pineca.es/casetas-de-jardin/, és la millor manera de posar en lloc segur el tallagespa, els sacs d'abonament, rasclets, podadores i altres artefactes imprescindibles per a la cura del jardí.

En segons quins llocs, els hiverns poden arribar a ser molt durs, amb gelades i temporals de pluja o neu que malmeten les eines. Així doncs, aquests rafals de fusta estan ben aïllats, de manera que fins i tot permeten treballar en ells durant l'hivern.

El factor estètic

Moltes vegades quan pensem en un rafal, donem per descomptat que es tracta d'una construcció feta de qualsevol manera, amb materials de rebuig, en certa manera una cosa improvisada.

No obstant això, res més lluny de la realitat, perquè un rafal, a part d'estar ben equipat i de tindre unes condicions mínimes per a ser habitat, pot convertir-se en un element que aporte certa estètica. Els seus acabats de fusta tenen un estil rústic que li va molt bé a qualsevol jardí.

D'altra banda, aquests rafals o casetes de jardí poden configurar-se de diferents maneres, en funció de quin vaja a ser la seua utilitat. Tant per a magatzem d'eines, com a traster o fins i tot per a convertir-se en una xicoteta caseta de jardí.

Característiques d'un rafal de fusta de qualitat

L'ideal és poder comptar amb un rafal construït amb fusta de primera qualitat certificada, amb procedència ecològica i sostenible, per a tindre certes garanties de durabilitat i bon funcionament.

Quant a les teulades hem de tindre la possibilitat de triar el material que més ens interessa, o ben ensostrats d'acer o teules asfàltiques, en el color que més ens agrade. Això millorarà sens dubte les prestacions del rafal.

També s'ha de tindre en compte que aquestes casetes de jardí solen ser usades, a part de per a guardar eines, com a traster per a alliberar espai en la llar. Això vol dir, que ha de ser un lloc segur que dispose d'un bon tancament.

Per part seua, cal parar atenció a la fusteria de cristall, perquè és molt important poder utilitzar la llum natural, tant per a treballar com per a calfar l'estada. Posar finestres amb doble vidre quan així ho permeta el gruix de les parets, és la clau per a obtindre un major aïllament.

Finalment, que es puga muntar fàcilment i que tot encaixe com ha de ser, ens dóna una bona pista sobre què estem davant un rafal de fusta de primera qualitat, que aguantarà l'hivern sense immutar-se.

Destacats