El bingo electrònic Azulred, imparable a la Comunitat Valenciana

Guardar

juan-navajas-contreras-blas-martinez
juan-navajas-contreras-blas-martinez

El Bingo Electrònic Azulred és el nom, per a la Comunitat Valenciana, que 'opera aquesta modalitat revolucionària d'entreteniment basada en el joc del bingo, desenvolupada per Degestec. El seu gran avantatge sobre unes altres consisteix en el joc en xarxa, és a dir, la interconnexió entre les sales de bingo associades a Azulred.

Juan Navajas Contreras comercialitza Azulred

Juan Navajas Contreras, emprenedor del sector del joc, destaca per ser el propietari de la firma Degestec Games, companyia que ha desenvolupat a nivell internacional el bingo electrònic amb gran èxit, sent Azulred, com hem indicat, la marca amb què opera en la Comunitat València. Es tracta d'una modalitat que conjumina l'emoció del joc tradicional del bingo amb la possibilitat de gaudir d'ell en xarxa. D'una banda, més emoció, ja que participen més jugadors, d'altra banda, majors premis, que es tradueix en major entreteniment i diversió, a més d'un altre valor afegit fonamental, com és el seu component social.

Com indica el calendari de partides especials que es pot consultar en la web d'Azulred www.azulred.es els clients opten a aconseguir primes extraordinàries de mil euros al llarg de tot el dia, ininterrompudament des de les 10 fins a tancament de la sala, la qual cosa dóna una gran llibertat per a triar l'horari que més convinga a cada client. Cal recordar que les primes especials tenen horaris específics, dels quals et pots informar des de la web o en la pròpia sala.

Blas Martínez García i l'èxit de Azulred

Blas Martínez García, com a director de Degestec Games, també és responsable de la gran projecció aconseguida per Azulred a la Comunitat Valenciana. Les trenta-cinc sales, repartides per les tres províncies valencianes, compten amb quasi 1.000 terminals actives.

La província més poblada, València, acull el major nombre de sales i terminals d'Azulred, però Alacant també té una dotació certament rellevant i en ple creixement. Pel que respecta a Castelló, de moment, només es pot gaudir d'aquest sistema d'oci i entreteniment a Vila-real.

Cal assenyalar que hi ha huit d'aquestes sales a la ciutat de València, en alguns dels seus barris més populars. Així mateix, alguns caps de comarca compten amb els seus espais propicis per a la pràctica d'aquest joc, com Alzira, Xàtiva o Torrent. El mateix podem comentar sobre la ciutat d'Alacant i localitats de pes de la seua província, com Elx, Benidorm, Elda i Santa Pola.

Finalment, podem afegir que el nombre de terminals instal·lades en cada sala depén de les seues pròpies característiques, sent el Bingo Torrefiel, a València, el que disposa de més terminals (65).Sales vinculades a Azulred

ABC Park (VLC), Alaquás (VLC), Avinguda Oriola (ALC), Avingudes (VLC), Atzar Torrevella(ALC), Bolera Benetusser (VLC), Ciutat d'Utiel (VLC), Cullera (VLC), El Cid (VLC), Extremeny (VLC), Gaspar Aguilar (VLC), Teuladí (ALC), Jorge Juan Novelda (ALC), l'Aigüera Benidorm. (ALC), La Salut (VLC), Las Vegas Lliria (VLC), Las Vegas Manises (VLC), Llibertat Elx (ALC), Mediterrani (VLC), Murcia Albacete (VLC), Navas (ALC), Osset L'Eliana (VLC), Plaza Gandia (VLC), Plaza Ontinyent(VLC), Royal Plaza Torrente (VLC), Princesa Elda (ALC), Porta Del Mar (VLC), Reyno Alzira (VLC), Ribera Azira (VLC), Sala València (VLC), Santa Pola (ALC), Torrefiel (VLC), Tres Forques (VLC), Vila-real (CST) i Xativa (VLC).

El Bingo Electrònic Azulred està de moda a la Comunitat Valenciana i amb quasi 1.000 terminals actius entre les seues 35 sales (març 2019), es postula com una estupenda oferta d'oci.

Destacats