Com sorprendre els teus clients més preats?

Guardar

Articulo promocionado
Articulo promocionado

La fidelització dels clients és una tasca fonamental per a qualsevol empresa, per la qual cosa dur-la a terme ha de ser un dels seus objectius a plantejar-se tant en el curt com en el llarg termini. Hi ha molts mètodes per a aconseguir que els clients et trien a tu per damunt de la resta, un d'ells consisteix a oferir regals personalitzats que aconseguisquen sorprendre i millorar la imatge de la nostra empresa en la ment dels nostres clients habituals.

Maxilia és una botiga online l'especialització de la qual està basada en els regals d'empresa personalitzats. En la seua pàgina web disposen d'un gran catàleg en el qual les companyies podran personalitzar els seus productes, incloent-hi imatges, frases descriptives o el seu propi logo, a preus econòmics i lliuraments ràpids.

Com sorprendre els teus clients amb regals personalitzats

La tàctica més habitual és personalitzar una gamma de productes d'acord amb la teua activitat, aconseguint fidelitzar la marca i generant sensacions positives als nostres clients. Per exemple, una empresa dedicada a la comptabilitat i l'assessorament personal podrà optar per regalar als seus clients un bolígraf amb el logo de la seua empresa, aconseguint així realitzar un xicotet detall que augmenta el vincle entre companyia i client, amb l'objectiu que aquest últim torne a contractar el servei amb ells.

És fonamental incloure algun element que permeta a qualsevol persona identificar la marca, ja que, independentment del producte, tot aquell que el veja podrà associar-lo a l'empresa, podent convertir a aquesta mena de persones en clients potencials per a la companyia.

Avantatges d'apostar pels regals personalitzats

La marca és un dels aspectes fonamentals a potenciar per part dels departaments de màrqueting, per la qual cosa aquest tipus de regals poden ajudar al fet que cada vegada més persones coneguen l'empresa. És molt important que aquests obsequis siguen barats, però també gaudisquen d'una alta qualitat i durabilitat, perquè els clients no s'emporten una mala impressió o pensen que hem utilitzat el regal com una simple tècnica perquè continuen col·laborant amb nosaltres.

Encarregar aquest tipus de productes personalitzats en botigues com Maxilia facilita a les empreses l'aplicació d'aquesta tècnica, ja que ofereix preus molt econòmics sobretot en comprar grans quantitats de producte.

Regals més habituals i efectius per als nostres clients

Malgrat l'àmplia gamma de productes que ens ofereixen les botigues online, podem destacar alguns productes estrela que aconseguiran captar l'atenció dels nostres clients de manera definitiva.

Botelles d'aigua

En una societat en la qual les persones tenen cada vegada més consciència sobre la importància de la hidratació i la vida saludable, regalar una botella d'aigua amb el logo de la nostra empresa farà que els nostres clients puguen portar la seua a qualsevol part, donant una gran visibilitat a la nostra marca.

Bolígrafs

Pràcticament tothom porta un bolígraf damunt, ja siga en la bossa, en la guantera del cotxe o en la butxaca, per la qual cosa és un utensili indispensable que serà d'agrair per part dels clients si l'empresa decideix oferir-los de manera gratuïta.

Tasses

Ja siga per al desdejuni a casa o per a prendre un café en el treball, una tassa personalitzada amb el logo de l'empresa cridarà l'atenció de qualsevol, sent també una de les millors opcions per a aconseguir la desitjada fidelització dels clients.

Aconseguir que els teus clients siguen fidels a la teua marca és un important avantatge competitiu per a les empreses dins del mercat, per la qual cosa han de buscar la manera d'atraure i mantenir tants com siga possible. Una de les maneres més utilitzades i efectives és regalar productes personalitzats, com els esmentats anteriorment, que generalment aconsegueixen sorprendre i crear vincles positius amb els clients de la companyia.

Aquest article és un contingut patrocinat.

Destacats