Calendaris escolars per a adults, la nova tendència

Guardar

time-273857_1920
time-273857_1920

De tots és sabut que el mes de definir nous propòsits i objectius vitals és gener. No obstant això, setembre ens dóna l'oportunitat de fer reajustaments en aqueixos propòsits o fins i tot d'establir altres nous amb forces renovades després de l'estiu. I per a poder aconseguir un objectiu, fan falta, com a mínim, dues coses fonamentals: organització i disciplina. Per això, els calendaris personalitzats, especialment els escolars, ens permeten planificar la vida des de setembre fins a l'estiu següent: s'erigeixen com una opció molt recomanable no solament per als qui desitgen donar un nou rumb a la seua vida i organitzar-se millor, sinó també per a aqueixos pares les jornades dels quals es veuen condicionades per les activitats dels seus fills. Vols saber com convertir els calendaris escolars en un original obsequi promocional per a adults? Segueix llegint.

Més enllà dels calendaris per a xiquets

El calendari escolar és un obsequi pràctic tant per als xiquets com per als pares, els qui han de mantenir un control de la naturalesa i freqüència de les activitats extraescolars, cites mèdiques i fins i tot els aniversaris dels companys (les agendes socials infantils solen ser d'allò més completes pel que a celebracions es refereix). No obstant això, quan s'imprimeixen calendaris escolars com a obsequi, excepte en el cas dels establiments orientats especialment a universitaris, se solen incloure motius infantils. És obvi que molts pares no se senten còmodes portant aquest tipus de calendaris, màxim si també els volen aprofitar en un entorn professional. Per tot açò, si t'has plantejat regalar aquest tipus de calendaris en el mes de setembre, pots fer-los un volt de rosca amb un disseny més sobri, destinat als adults que desitgen traure-li partit a aquest disseny tan pràctic com, per desgràcia, infantilitzat en la majoria de les ocasions.

No solament per a pares

Sí, el calendari escolar és una magnífica idea per a regalar als qui tenen fills. Amb tot, els pares no són els únics que poden beneficiar-se de la seua estructura. No són pocs els adults que, com apuntàvem abans, es replantegen els seus propòsits vitals durant el mes de setembre, de manera que un calendari d'aquest tipus es converteix en una alternativa pràctica al tradicional, doncs permet contemplar d'una sola ullada els mesos que tenim fins a arribar a l'estiu.

Malgrat açò, no solament els pares poden beneficiar-se d'aquesta presentació; també poden fer-ho amb escreix els qui han decidit estudiar una disciplina particular, així com aquelles persones que han pres la determinació de perseguir un objectiu a partir de setembre i desitgen aconseguir-ho abans que arribe l'estiu. Atès que la majoria dels calendaris escolars finalitzen al juny, és possible distribuir les fites que desitgen aconseguir-se abans de les següents vacances.

Finalment, pel que fa al disseny, el calendari de butxaca deixa poc marge per a incloure altres detalls (excepte, com vam indicar abans, un estil més adult). No obstant això, altres formats, com els de paret, poden incorporar alguna particularitat, com una llista de tasques pendents per al mes a la vista. Així mateix, existeixen alternatives menys comunes, com els calendaris trimestrals en lloc de mensuals. Tu decideixes quines opcions resultaran més útils als teus clients i col·laboradors; l'important és tenir clar que es tracta d'un obsequi innovador que romandrà ben visible durant tot el curs escolar.

Destacats