Aitana.es, l'empresa de líder del sector del programa de gestió empresarial

Guardar

office-1209640_1280
office-1209640_1280

Les noves tecnologies han canviat el marc organitzatiu i la manera de fer de les empreses. En alguns aspectes han facilitat la gestió i les comunicacions, cosa que ha sigut favorable per a molts negocis. El programa de gestió empresarial han sigut l'eina perfecta per a administrar i organitzar totes les tasques d'una empresa. Cada vegada més empreses es dediquen al desenvolupament i implementació de programa de gestió empresarial. L'empresa valenciana Aitana.es és una de les empreses líders en el sector.

Què és un programa de gestió empresarial

És una eina tecnològica que permet a les empreses gestionar el negoci des d'un ordinador. Es tracta d'aplicacions informàtiques, que s'usen amb connexió a internet, i que permeten gestionar i controlar tots els temes administratius i de gestió de les empreses.

El programa serveixen com a base de dades per a emmagatzemar tot el que té a veure amb els teus clients. Serveixen també per a emetre factures, o per a crear registres d'aquestes. Per a crear un inventari del teu magatzem. Per a generar pressupostos, albarans, etc.

En definitiva, és un gestor que t'ajuda a administrar la teua empresa d'una forma molt més senzilla. I sobretot et permet traure-li profit a totes les dades que es van generant.

Aitana.es, empresa valència líder en el sector de programa de gestió empresarial

En Aitana.es es dediquen a ajudar mitjanes i grans empreses a gestionar els seus negocis i ho fan amb diferents solucions tecnològiques que ajuden a organitzar-se i a administrar el negoci.Una d'elles és amb la implementació d'un programa de gestió empresarial. Però per a això l'empresa es dedica primer a fer un estudi de les necessitats de l'empresa.

La implementació d'un programa de gestió empresarial

El que més temen les empreses és implementar un sistema nou de gestió empresarial perquè significa migrar les dades a una nova eina tecnològica amb el que això comporta. Un nou programa empresarial no sols significa instal·lar i trasllades dades, també formar als empleats, fer proves per a saber que funciona o provar-ho amb els diferents dispositius de l'empresa. Aitana.es es dedica a tot això. Ajudant les empreses a migrar tots els arxius d'un programa a un altre, formant als usuaris perquè sàpien utilitzar la nova eina i fent proves en paral·lel perquè tot estiga llest per al llançament.Un llançament del qual també s'encarreguen per a assegurar-se que funciona, fent després el seguiment necessari per a corregir allò que fóra necessari.

Aitana.es treballa amb diferents plataformes, com Microsoft i Sage, apostant per programa de gestió empresarial molt potents que ajuden les empreses a optimitzar tots els seus recursos i a guanyar beneficis.

A més del programa de gestió empresarial, Aitana.es també treballa amb CRM (Customer Relationship Management), una altra eina tecnològica per a la presa de decisions i ideal per als departaments de màrqueting, vendes i atenció al client.

Sens dubte la tecnologia ens ha facilitat la vida i a les empreses els ha solucionat molts problemes. Aquestes eines empresarials permeten treballar d'una forma molt més organitzada, optimitzant els recursos i sent més eficients.

Aquest article és un contingut patrocinat.

Destacats